Látásjavító műtét: A jövő világa a tisztább látásban rejlik.

Megromlott a látása? Panaszait szürkehályog is okozhatja!


Homályosabban, fátyolosan lát, esetleg érzékenységet tapasztal a napfényre, erős éjszakai világításra?
Panaszait szürkehályog is okozhatja!

A folyamat általában lassú, de nem visszafordítható, és akár a látás teljes elvesztésével járhat.
A jó hír az, hogy egy rövid, mindössze 30 perces rutinbeavatkozással a szürkehályog gyógyítható.
Gyanú esetén mindenképpen szükséges egy részletes szakorvosi vizsgálat. 
A pontos diagnózishoz, tervezéshez látásélesség-, szemfenék- és egyéb műszeres vizsgálatokra és pupillatágításra is szükség van.
A szemész szakorvos a részletes vizsgálat során megállapítja, van-e szürkehályog és milyen típusú, megvizsgálja, fennáll-e egyéb rendellenesség, megtervezi a műtét során beültetendő műlencse dioptriáját, típusát. 

A túl magas dioptriaszám miatt lézeres szemműtét sem végezhető?

Van hatékony megoldás : A látásjavító lencsecsere!

A nyújtott fókuszú intraokuláris (EDOF IOL) műlencsék egyformán éles látást biztosítanak széles távolságtartományban, ún. távoli (100 cm felett) és köztes tartomány (kb. 80 cm vagy monitortávolság) között minden távolságban.

Így teljes szemüvegmentességet tehet lehetővé aktív, fiatalos életvitel során, így sport, autóvezetés vagy számítógépes munkavégzés közben is.

Egy rövid, fájdalommentes, helyi érzéstelenítésben (szemcsepp), szemész szakorvosaink által végzett biztonságos rutinbeavatkozás után napokon belül visszatérhet a megszokott életviteléhez.Ha a megoldásunk felkeltette az Ön érdeklődését is, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és foglaljon időpontot szakorvosi vizsgálatra!

Friss bejegyzések

Beköszöntött az ősz?!

Beköszöntött az ősz, változékony az idő, problémái vannak a látásával? Elmondjuk Önnek a lehetséges okokat:  A rövidebb nappalokkal, a kevesebb napsütéssel a látási viszonyok romolhatnak,

Tovább olvasok »
Pallas szemészeti magánrendelés

Pácienseink elégedett szavai!

Elégedett és gyönyörű páciensünktől érkeztek fotók, aki dr. Úr László főorvos úrnál járt szemhéjplasztikán Budapesten a Pallas Szemészeten. A képek a műtét előtti, a közvetlenül

Tovább olvasok »

Szólj hozzá!