JETT Plasma Lift Kezelés

JETT Plasma Lift Kezelés
Hogy működik?
Ez a forradalmian új orvosesztétikai bőrfiatalító és sebészeti eljárás egy direkt áram plazmatechnológián alapszik, mely mind a gyógyászatban, mind esztétikai kezelések területén elterjedten használatos. A bőrsejtek membránja csatornákat tartalmaz, ezeken keresztül tudnak a tápanyagok, az ionok és a víz a sejtbe bejutni, és annak egészséges működését fenntartani. Az öregedés folyamatai során ezek a csatornák bezáródnak, ami a sejtek anyagcserezavarához vezet. A technológia a negyedik halmazállapot, a plazma, vagyis az ionizált gáz elvén alapul. A direkt áram plazmatechnológia segít, hogy ezek a bőrsejtcsatornák újra kinyíljanak, és a tápanyagok és a víz újra be tudjanak jutni a sejtbe, és a sejten belüli és sejten kívüli ionok egyensúlya, ezáltal a bőrsejtek egészséges működése, ionegyensúlya és víztartalma helyreálljon.
Az orvosi bőrfiatalító kezelés – JETT PLASMA LIFT MEDICAL szemhéjplasztikával
A Pallas Szemészetnél a szemhéjplasztikát követően lehetőség van a Jett Plasma Lift Medical kezelés igénybevételére is, a szemhéj bőrén, illetve az arcon is. Ez a kombinált kezelési lehetőség nagymértékű fiatalító, ránctalanító hatással bír, hiszen a kezelt bőrterület feszesebb, hidratáltabb lesz, a bőrminőség, a felszíni bőr egyenetlenségek jelentős javulásával. A technológia a szemkörnyéki apróbb bőrelváltozások eltávolítását (fibróma, szemölcs, xantelasma, daganatok), hegek, pigmentzavarok, apróbb zsírfelszaporodások  korrekcióját is lehetővé teszi.

orvosi bőrfiatalító kezelés
JETT PLASMA LIFT arckezelés

A szemkörnyéki kezelés menete – JETT PLASMA PEN
A kezelés előtt a szemhéjak bőrét megtisztítjuk, érzéstelenítő krémet viszünk fel, mely kb. 30 perc alatt fejti ki a hatását. A kezelés így teljesen fájdalommentes, csak minimális, szurkáló érzet fordul elő, kb. 30-60 percig tart. A JETT kezelőfejjel  0,1 mm² nagyságú, nagyon precízen célzott pontokat helyezünk el a bőrön felszínesen, melyek gyorsan és fájdalommentesen gyógyulnak. A bőrfeszesítő hatás a kezelést követően azonnal megindul, a kötőszöveti rostok összehúzódnak, a bőrben megindul a kollagéntermelés, a bőr megújul.

A kezelést követően kb. 2 hét múlva látható a szignifikáns javulás, mely a következő 1-2 hónapban további fokozatos bőrminőség-javulást mutat.

JETT PLASMA LIFT arckezelés
A kezelés gyors gyógyulási idővel járó, fájdalommentes bőrfiatalító esztétikai kezelés, amely műtét nélkül is látványosan feszesíti, hidratálja az arc és a dekoltázs megereszkedett bőrét. A kollagéntermelés serkentésével simítja a ráncokat, csökkenti a felszíni bőregyenetlenségeket, pigmentációs zavarokat. A kezelés során a plazmaáram a bőr felszínes rétegeinek szublimációját okozza, és a válaszként beinduló regenerációs folyamatok által  felfrissíti, megújítja a bőrfelszínt.

A kezelés után
A kezelés után
A kezelés után enyhe ödéma alakulhat ki, majd kb a kezelést követő 1 hét múlva megjelennek a pörkök, melyek pár nap alatt leszáradnak, a beavatkozást követő 10. nap körül. Az első 5-7 napban sminkelés, erőteljes sportolás, szauna kerülendő, és az általunk javasolt krémet naponta többször ajánlott a kezelt bőrfelületre felvinni. A területet minimum 1 hónapig a napfénytől óvni kell, napszemüveg, illetve magas faktorszámú (SPF 50) napvédő krém használata javasolt pár hónapig.